Een droomlocatie!

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke toerist die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, het koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.

Op cruise? Kom langs bij ons op kantoor!

KLIK OP DEZE AFBEELDING EN LAAT JE VERRASSEN!!

MSC Algemeen Aangepast

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=t1PG-khAZVY

Ben je 55 jaar of ouder en wil je deze winter even weg van de koude en grijze dagen in België? Trek dan naar de winterzon aan de Turkse Rivièra en neem deel aan een op maat gemaakt activiteitenprogramma.

Alle informatie bij ons op kantoor !Thomas Cook Single 55

De Seychellen, prachtige eilandengroep.

De Seychellen is een indrukwekkende eilandengroep in de Indische Oceaan met een tropische flora en witte koraalstranden. Het bergachtige Mahé is het grootste en tevens het hoofdeiland met een weelderige tropische flora, prachtige stranden en blauwe lagunes. Daarnaast zijn er echter nog 115 andere eilanden met o.m. Praslin, La Digue, Silhouette, Denis en North. Ook hier vindt u een weelderige tropische flora en een kristalheldere blauwe zee met kleurrijke vissen. Elk eiland heeft haar eigen kenmerken en daarom raden we u sterk aan om voor een combinatie van verschillende eilanden te gaan. We stellen voor u graag een gepaste reiscocktail samen.

Travel World Seychellen

Vraag meer informatie bij ons op kantoor!

Mauritius, het hele jaar door een droomklimaat…

Mauritius is een klein vulkanisch en dichtbevolkt eiland met unieke landschappen, zeldzame vegetatie en dierensoorten, suikerriet- en theeplantages. De prachtige stranden en de lagunes van Mauritius behoren tot de mooiste ter wereld. De zee rond het eiland is een tuin van prachtig koraal. Een exclusieve bestemming met luxe hotels, shoppingmogelijkheden, watersportmogelijkheden en culinair zeer hoogstaand.   Genieten in luxe…

Travel World Mauritius

Meer info over Mauritius te vinden bij ons op kantoor!